Nona Peuransola from Finland is coming to Portugal to arrange a retreat here with us in September. The retreat will be held in Finnish this time,  but if there is interest for the same retreat to be held in English it can be arranged.

Hevonen oppaana Minuuteen -retriitti
Itsetuntemustyöskentelyä hevosten tuella

 

Nyt on ihana mahdollisuus lähteä tutustumaan itseen syvällisemmin Portugalissa asustavien viisaiden hevosoppaiden tuella ❤. Et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta hevosista – riittää, että hevosten syvä sydämen viisaus kutsuu sinua.

Valittavanasi on kaksi eri kokonaisuutta, lyhyempi (5.-7.9.) & laajempi (3.-7.9.) kokonaisuus.

Teemoina retriitillä:

– Kuunteleva vuorovaikutus olemisen tilasta käsin
– Kuka Minä olen? Mekanismit ja määritelmät aidon Minuuden esteenä
– Päästä sydämeen – mielen & sydämen yhteyden vahvistamisen hyödyt
– Voimaantuminen lähtee Minusta. Vastuunotto omasta hyvästä ja pahasta.
– Pelot, liittolaiseni
– Terve aggressio elämänvoimana & tuhoavan aggression muodot aidon läheisyyden esteinä
– Haavoittuvuus ja häpeä
– Hevosen hoitava voima – mitä se tarkoittaa?
– Tunnetyöskentely – avain hyvinvointiin
– Herkkyys, erityisherkkyys & intuitio voimavaroina
– Sallinko itseni Elää täydesti?
– Unet porttina alitajunnan syvätietoon

 

Kokonaisuus sopii kaikille, jotka haluavat:

– purkaa tiedostamattomia, tukkivia mekanismeja oman onnellisuuden edestä
– kohdata syvällisesti itseään hevosten tuella
– vapautua elämään aidosti omannäköistä elämää.
– syventää aitoa yhteyttä oman hevosen kanssa
– oppia kuulemaan vahvemmin oman sydämen sekä hevosen viestejä
– tutustua todelliseen itseen syvemmin
– aktivoida mahdollisten pelkojen alla piilevät lahjat sekä oman upean potentiaalin entistä paremmin käyttöön
– syventää yhteyttä alitajunnan syvätietoon
– saada konkreettisia, hyvinvointia vahvistavia välineitä omaan arkeen

Retriitin tavoitteena on voimaantuminen. Uusien voimavarojen löytäminen elämään ja linjautuminen vahvemmin oman sisäisen viisauden kanssa, jolloin elämä selkiytyy monin tavoin!

Retriitillä riisumme kaiken ylimääräisen. Emme ratsasta emmekä tee mitään hevosten kanssa, vaan antaudumme kohtaamaan itseämme hevosten tuella puhtaasti olemisen tilasta käsin herkästi itseämme ja hevosta kuunnellen. Sallimme hevosten näyttää tien omaan sisäisyyteemme. Tämä on meille ihmisille myös välillä haastavaa, sillä olemme tottuneet paljon tekemään hevosten kanssa. Mitä jos antaudun vain kuuntelemaan mitä minussa tapahtuu hevosen lähellä? Mitä jos minun ei edes tarvitse koskettaa hevosta saadakseni vahvan yhteyden kokemuksen? Millaisia toimintamalleja olen omaksunut, jotka eivät ehkä tuekaan onnellisuuttani?

Teemme erilaisia itsetuntemusta, luovuutta ja läsnäoloa vahvistavia harjoituksia, lataudumme ja virkistymme. Tällä retriitillä irrottaudumme suorittamisesta ja tutkimme myös mekanismeja, joilla kenties olemme oppineet ansaitsemaan rakkautta (esim tekemisen kautta). Annamme tilaa sille todelliselle itselle, joka olemme!

Olet lämpimästi tervetullut kohtaamaan itsesi ja hevoset sydämen paikasta.

Aika, paikka ja varausohjeet:

3.-7.9.2019 Laaja kokonaisuus
Tiistai – Sunnuntai, 5 päivää 669 e/henkilö (sis alv 24%)
Majoitus ja ruuat kurssipaikalla 5 päivää 175e/henkilö

5.-7.9. 2019 Lyhyt kokonaisuus
Torstai – Sunnuntai, 3 päivää, 449 e/henkilö (sis. alv 24%)
Majoitus ja ruuat kurssipaikalla 3 päivää 105e/henkilö.

Retriittipaikka:
Country Quest Portugal
Alcoutim
Portugal

www.countryquest-portugal.com

Lennot eivät sisälly hintaan. Majoitus ja opetus maksetaan erikseen (kyseessä ei ole pakettimatka). Ilmoittautumisen jälkeen maksetaan 50% varausmaksu, jolla paikka varataan. Loppuosa matkasta tulee maksettavaksi 15.8. mennessä. Varaus on sitova.
Majoitus & ruuat maksetaan suoraan retriittipaikan pitäjälle Pia Saarelle: pia.saari@outlook.com

HUOM! Rajoitettu osallistujamäärä.

Retriitin pitää hevoskuuntelija, mentori ja Matkalla Näkyväksi -kouluttaja Nona Peuransola, joka työskentelee tällä hetkellä myös Maria Akatemiassa ehkäisevän väkivaltatyön asiantuntijana naisen aggressio -teeman äärellä. Nonaa kutsutaan myös moderniksi shamaaniksi, hänellä on vahva yhteys luontoon, ja hän on aina ollut hyvin intuitiivinen. Nonaa kiehtoo tutkia ihmisyyttä laajasti. Hän on mm. opiskellut psykologiaa, kasvatustieteitä ja erilaisia holistisia hoitomuotoja. Hänen suurimpia opettajiaan ovat kuitenkin olleet erityisesti eläimet – etenkin hänen kaksi omaa tammaansa, joilla oli aiemmin vaikeiden & vihaisten hevosten leima. Etenkin toisen hevosensa Athenan innoittamana Nona alkoi noin 8 vuotta sitten perehtyä hevosen hoitavaan voimaan sekä uudenlaiseen rooliin ihmisten itsetuntemustyöskentelyn tukena – puhtaan läsnäolon kautta.

Nona on pitänyt erilaisia itsetuntemusta syventäviä koulutuksia, ryhmiä, luentoja, teemailtoja ja kursseja pian 9 vuotta. Lisäksi hän mentoroi yksilöasiakkaita, ja on luonut näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa Matkalla Näkyväksi -koulutuskonseptin. Ennen sydämensä tielle lähtemistä Nona työskenteli bisnesmaailmassa 14 vuotta.

Lue lisää Nonasta: horselistener.eu
Facebook: Horse Listener
Minä Olen -lehden haastattelu:
https://minaolenlehti.fi/hevosen-lempean-hyvaksyvalla-katseella-on-parantava-voima/?fbclid=IwAR2ou1BMmZnCEBkOaC2kmmXnW1nGJYbSpGSGZA0OtDGbMNnaLdzCBLrxV4I

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: nona@horselistener.eu

”Tervetuloa Portugaliin! Olemme pieni, pehmeitä arvoja kunnioittava hevospaikka Algarven koilisrajalla Alcoutimissa. Meillä on 11 onnellista hevosta joiden kanssa tehdään maastoretkiä ja mindfulness harjoituksia kauniissa maisemissa ja upeassa säässä. Meille voi tulla rauhoittumaan, rentoutumaan ja oppimaan lisää. Tarjoamme yksinkertaisen majoituksen ja paljon erilaisia aktiviteetteja hevosten kanssa ja ilman. Tietoisuustaitoa, tai mindfulnesia, voi harjoitella kuka vaan, ennakkovaatimuksia ei ole. Hevoset ovat oivia opettajia, sillä ne elävät aina tässä ja nyt. Meillä ihmisillä on hevosilta paljon opittavaa.”

– Pia Saari / Country Quest Portugal

Pia Saari is the founder and owner of Country Quest Portugal. Throughout her life she has gathered extensive experience with horses in many different ways. She has worked with horses professionally in riding schools, livery yards and racing stables. She has worked in horse rescue and helped numerous horses recover from severe physical and mental negligence. She has studied equine ethology and psychology, learning theory and many other subjects relating to horses. Country Quest Portugal has a mission and a vision to make the world a better place for horses - sharing knowledge by an online course is a very important part of this mission. The course is priced low to make it accessible for everyone who wants to learn how to better care for their horses.