fbpx

Contact

Estrada Municipal N122-1,

8970-068,

Alcoutim

Portugal

Phone/WhatsApp

+351 934972737 / Whatsapp

Alcoutim

+351 934972737 / WhatsApp & Mobile

Suomeksi

Mindfulnesia hevosten kanssa Portugalissa

Tervetuloa Portugaliin! Olemme pieni, pehmeitä arvoja kunnioittava hevospaikka Algarven koilisrajalla Alcoutimissa.

Meillä on 11 onnellista hevosta joiden kanssa tehdään lähinnä mindfulness harjoituksia kauniissa maisemissa ja upeassa säässä. Ratsastus ei ole meidän valikoimissa kuin lapsille talutusratsastuksena.

Meille voi tulla rauhoittumaan, rentoutumaan ja oppimaan lisää. Tarjoamme yksinkertaisen majoituksen ja paljon erilaisia aktiviteetteja hevosten kanssa ja ilman. Tietoisuustaitoa, tai mindfulnesia, voi harjoitella kuka vaan, ennakkovaatimuksia ei ole. Hevoset ovat oivia opettajia, sillä ne elävät aina tässä ja nyt. Meillä ihmisillä on hevosilta paljon opittavaa.

Kuolaimitta, Kengittä ja Kannuksitta

Hevoslähtoisyys tarkoittaa meillä sitä, että hevosia kuunnellaan, käsitellään kauniisti ja niille tarjotaan mahdollisimman lajityypilliset oltavat. Korsirehua on saatavilla aina, hevoset asuvat ulkona porukalla ja niillä on tilaa temmeltää ja ne tuntevat olonsa turvalliseksi niin että jokainen saa varmasti päivittäiset päiväunet ja yötorkut. Positiivinen vahvistus, eli naksutinkoulutus on meidän suosikkijuttu!

Meidän hevosemme ovat kaikki rescuetaustaisia, täällä Portugalissa hevosten kohtelu on hurjaa ja huonosti kohdeltuja hevosia on kaikkialla. Siksi meille on äärettömän tärkeää tarjota hevosillemme loppuelämän koti, jossa niiden ei tarvitse enää kärsiä vaan se saavat elää onnellisen hevosen elämää.

 

Palvelut

 

Mindfulness hevosten kanssa, 75eur /henkilö

Harjoitellaan yhdessä läsnäoloa, olemista tässä ja nyt. Opetellaan kuuntelemaan omaa itseä, huomaamaan ajatusten virta ja sen kiireisyys. Nämä harjoitteet sopivat kaikille ja niillä on stressiä lieventävä vaikutus. Tule siis meille ja pysähdy hetkeksi hengittämään hevosten kanssa. Anna aikaa itsellesi. Kotiinviemiseksi opit muutamia helppoja mindfulness tekniikoita joilla voit auttaa itseäsi rauhoittumaan kiireisen arjen keskellä. Mindfulness hevosten kanssa toteutetaan maasta käsin, et tarvitse minkäänlaisia ennakkotietoja hevosista tai tietoisuustaito – mindfulnesista. Tämä harjoite hevosten kanssa kestää noin 1,5h ja sen jälkeen tarjolla on lounasta, sis. hintaan.

Naksutinkoulutuksen alkeet –  Päivä, 149eur/hlö

Opetellaan yhdessä, rennossa ilmapiirissä, kuinka positiivinen vahvistaminen hevosten kanssa toimii, käydään läpi oppimisteoriaa ja tiedettä siitä miksi positiivinen vahviste toimii. Kuinka koulutan hevostani ruokapalkalla ilman että siitä tulee pureva ja röyhkeä. Opetellaan naksutinkoulutuksen peruspilarit, saat työkalut joiden avulla on helppo lähteä kehittämään sekä itseä kouluttajana että hevosta oppilaana.

Talutusratsastus lapsille, 40eur / lapsi

Hauska maastolenkki perheen pienimmille. Laitetaan yhdessä hevonen kuntoon ja käydään taluttajan kanssa maastolenkki. Vanhemmat voivat lähteä mukaan lenkille tai jäädä ihastelemaan maisemia.

Hevosten kanssa kävely, 75eur/henkilö

Tällä retkellä otetaan hevoset mukaan ja lähdetään kävelylle. Osa tulee talutettuna ja ehkä osa vapaana, liikutaan rauhassa luonnon keskellä. Usein tämä retki vie meidät lammelle jossa hevoset käyvät uimassa ja piehtaroimassa. Tähän pakettiin sisältyy myös lounas kävelyn jälkeen.

Majoituspaketit

 

Paketteihin kuuluu majoitus omassa yhden/kahden/kolmen hengen huoneessa, jaettu kylpyhuone, aamiainen, lounas ja illallinen, toimintaa hevosten kanssa, ja kiinnostuksen mukaan muita aktiviteetteja lähialueella. Alcoutimin jokiranta on noin 1,5km päässä. Majoitus on järjestetty tilan omistajien talossa, jossa asuu myös kaksi isoa, karvaista mutta ystävällistä koiraa ja kaksi kissaa. Majoituspaketteja voidaan toteuttaa pyyntöjen mukaan, valmiita paketteja on tarjolla seuraavasti. Kysy rohkeasti tarjousta pidemmäksi aikaa ja ilmoita jos hinta on ratkaiseva tekijä.

Kahden yön paketti 199eur/henkilö

Sisältää tietoisuustaitoharjoituksia hevosten kanssa, naksutinkoulutusta ja vapaata aikaa esimerkiksi läheiseen kylään tutustumiseen.  Sisältää majoituksen ja ruuat. Lentokenttäkuljetus järjestettävissä lisämaksusta Faron tai Sevillan lentokentältä. Lennot eivät kuulu hintaan.

Viikon paketti, 690eur / henkilö

Sisältää tietoisuustaitoharjoituksia hevosten kanssa, naksutinkoulutusta ja lyhyitä puolen päivän retkiä lähikyliin ja nähtävyyksille. Nähtävyyksiä ja aktiviteetteja voidaan järjestää kiinnostuksen mukaan, Portugalissa on paljon erilaista kiinnostavaa viinistä vanhoihin linnoihin ja lusitanoihin! Vieraille jää toiveiden mukaan myös vapaata aikaa esimerkiksi läheiseen kylään tutustumiseen itsenäisesti.   Sisältää majoituksen omassa huoneessa ja kolme ateriaa päivässä. Lentokenttäkuljetus järjestettävissä lisämaksusta Faron tai Sevillan lentokentältä. Lennot eivät kuulu hintaan.

Ryhmäloma, 7 yötä 435eur/henkilö tai 4 yötä 270eur/henkilö

Tämä vaihtoehto sopii sinulle joka olet sosiaalinen ja haluat tavata ja viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Viikon aikana jaat huoneen yhden tai kahden muun vieraan kanssa, ja aktiviteetit tehdään porukalla. Loistava tapa tavata uusia ihmisiä jotka jakavat pehmeät arvot hevosten kanssa!

Voit lähteä reissuun yksin tai kavereiden kanssa, pakettihinta sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, ruuat 3xpäivässä ja lentokenttäkyydit Faron kentältä.

Tarkat ryhmälomapäivät  ja lisätietoja löydät täältä; A Group Holiday

Kurssitila

Jos olet etsimässä paikkaa kurssin järjestämiseen, ota yhteyttä. Meiltä löytyy majoitustilaa yhteensä 9 henkilölle, parkkitilaa, tilaa opiskella ja pitää luentoja. Tarvittaessa ja sopimuksen mukaan hevosia voi käyttää oppimateriaalina. (kavionhuolto, hieronta tai hevosmiestaitokurssit tmv)

 

Country Quest Portugalia pyörittää suomalainen Pia ja hänen Portugalilainen puolisonsa Daniel. Paikan päällä puhutaan suomea, englantia ja portugalia.

Lentokenttäkuljetukset järjestyvät tarpeen vaatiessa maksua vastaan, meille pääsee näppärästi myös julkisilla. Faron tai Lissabonin lentokentältä pääsee bussilla Vila Real de Santo Antonioon josta tulemme sitten noutamaan.Bussiliput ja aikataulut löytyy täältä https://www.rede-expressos.pt Meille pääsee myös junalla, lähin asema on Vila Real de Santo Antonio, sieltäkin noudamme tarvittaessa. Junaliput täältä https://www.cp.pt/passageiros/pt

Tervetuloa!

Ota yhteyttä joko puhelimitse, Whatsappin kautta tai sähköpostilla!

Puhelinnumero / Whatsapp +351 934972737

Sähköpostiosoite: info@countryquest-portugal.com

IMG_1224
img_3433.jpg
IMG_1158
LRM_EXPORT_571228379512297_20191012_162711545
LRM_EXPORT_571262555775833_20191012_162745722
Lunch 1
IMG_1221
IMG_20220407_152405
752b03a0-40fa-4233-8591-b96101a58f82
IMG_1129
Double Lua
Top